Help mee

Ontdek hoe je Les Oiseaux Bleus kunt helpen bij het bevorderen van inclusief onderwijs voor kinderen en jongeren met een beperking. Samen maken we een verschil!

Op deze pagina informeren we je graag over de verschillende manieren waarop je ons kunt helpen. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde! We bieden diverse mogelijkheden aan om ons te ondersteunen. Hieronder vindt je enkele opties:

Als je ons op een andere manier wilt helpen, neem dan gerust contact met ons op via info@lesoiseauxblues.org. We waarderen jouw interesse en steun enorm!

Periodieke donaties

Je kunt nog meer impact maken door regelmatig een donatie te doen aan de stichting. Waarom niet kiezen voor een van de onderstaande opties om het werk van onze organisatie te ondersteunen? En als je de gewenste optie niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van anderen en de wereld een betere plek maken. Bedankt voor je steun!

Steun onze projecten

Op onze projectpagina vind je de projecten waarvoor we momenteel nog opzoek zijn naar sponsoren. Elk project maakt op zijn eigen manier het verschil voor de kinderen in Tunesië. Door een project te ondersteunen, maakt u het ons mogelijk om een van deze initiatieven uit te voeren.

Word vrijwilliger

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van kinderen met een handicap in Tunesië? Overweeg dan om vrijwilliger te worden bij onze stichting.

Zomerkamp

Wil jij kinderen met een handicap in Tunesië een geweldige tijd  bezorgen tijdens het jaarlijkse zomerkamp? Heb jij humor, doorzettingsvermogen en vind je samenwerken met enthousiaste Tunesische vrijwilligers een uitdaging? Dan hebben we jou nodig! 

  • Datum:  juli/augustus 2025
  • Locatie: Hammamet, Tunesië
  • Samenstelling: Een mix van Nederlandse en Tunesische vrijwilligers

Wat we van jou verwachten:

  • Leeftijd tussen 18 en 35 jaar
  • Motivatie en enthousiasme (ervaring is niet vereist)
  • Eigen bijdrage voor verblijf en reis van circa €700,-

Als dit avontuur je aanspreekt, stuur dan uiterlijk 4 februari 2025 je CV en motivatiebrief naar info@lesoiseauxbleus.org. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je ook per e-mail contact met ons opnemen.

Hieronder staan onze reis updates van eerdere jaren: